KEITÄ OLEMME?

EMRON OY

sai alkunsa jo vuonna 2002, jolloin edellisen yrittäjän toimesta luotiin vahva asiakaskunta brodeerattuja tuotteita tarvitseville tahoille. Melkein kaksi vuosikymmentä myöhemmin omistajuus vaihtui ja vuonna 2018 ohjaimiin tarttui Emronia nykyisin luotsaava Eija Kolehmainen, jonka käsissä yritys otti valtavan harppauksen lisäten palveluvalikoimiin profiilituote- ja työvaatemyynnin, sekä laajentaen merkkausmahdollisuuden brodeerauksen lisäksi myös lämpösiirtopainatuksiin. Uusien työntekijöiden myötä palvelu-mahdollisuudet ovat lisääntyneet entisestään ja

Emron on aina ollut valmis kehittymään.

Nykyään tuotamme palveluita monipuolisiin tarpeisiin erilaisille yrityksille, yhdistyksille, joukkueille ja liitoille. Toimimme vahvasti asiakaslähtöisesti ja panostamme asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet tapauskohtaisesti, jotta kykenemme tuottamaan juuri heille soveltuvan, yksilöidyn palvelun. Asiakaspalvelukenttämme on laaja ja kattaa koko Suomen. Lisäksi meillä on kansainvälisiä asiakkuuksia ja tuotteemme kulkeutuvat nopeasti myös muualle Eurooppaan!

STRATEGIA

Visio

Olemme yksilöllisen palvelun edelläkävijä & yritysbrändäyksen luotettavin liikekumppani.

Missio

Auttaa asiakasta luomaan ja nostamaan omaa brändiään helposti, laadukkaasti, yksilöllisesti ja tyylikkäästi.

Asiakaslupaus & slogan

Visualisoi unelmasi –

brändäämme sen tyylillä!

EMRONIN TEKIJÄT

Eija Kolehmainen

Omistaja, joka vaihtoi pankkimaailman yrittäjyyteen eikä ole katunut päivääkään. Eija järjestää, organisoi ja tekee asiakkaan palvelemista tehokasta taidetta.

Ei tunne käsitettä ”Ei onnistu.”

ANNE KOSKELA

Brodeerauskoneita kaitseva tekstiiliexpertti. Alan ammattilainen, jonka taustalta löytyy kokemusta mm. älyvaateyritys Clothing+lla ja kankaanpääläisellä lastenvaateteollisuuden ikonilla, Reimalla.

ANNI MÄKI

Graafikko ja johdon assistentti. Tuli Emronille alunperin myyntihommiin, mutta nykyään laajentuneeseen toimenkuvaan kuuluu lisäksi mm. graafinen suunnittelu, paino- ja tarratuotanto sekä talon sisäiset mainoshommat.

ANU SALMINEN

Myyntitiimin uusin vahvistus!

Tämä kaupan alan vankalla työkokemuksella varustettu aurinkoinen ja järjestelmällinen tehopakkaus pitää huolta, että paikat pysyy järjestyksessä ja asiakkaat palvellaan hyvin!

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

LÖYDÄMME MIELELLÄMME SOPIVAN RATKAISUN JUURI SINULLE!