KEITÄ OLEMME?

EMRON OY

sai alkunsa jo vuonna 2002, jolloin edellisen yrittäjän toimesta luotiin vahva asiakaskunta brodeerattuja tuotteita tarvitseville tahoille. Melkein kaksi vuosikymmentä myöhemmin omistajuus vaihtui ja vuonna 2018 ohjaimiin tarttui Emronia nykyisin luotsaava Eija Kolehmainen, jonka käsissä yritys otti valtavan harppauksen lisäten palveluvalikoimiin profiilituote- ja työvaatemyynnin, sekä laajentaen merkkausmahdollisuuden brodeerauksen lisäksi myös lämpösiirtopainatuksiin. Uusien työntekijöiden myötä palvelu-mahdollisuudet ovat lisääntyneet entisestään ja

Emron on aina ollut valmis kehittymään.

Nykyään tuotamme palveluita monipuolisiin tarpeisiin erilaisille yrityksille, yhdistyksille, joukkueille ja liitoille. Toimimme vahvasti asiakaslähtöisesti ja panostamme asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet tapauskohtaisesti, jotta kykenemme tuottamaan juuri heille soveltuvan, yksilöidyn palvelun. Asiakaspalvelukenttämme on laaja ja kattaa koko Suomen. Lisäksi meillä on kansainvälisiä asiakkuuksia ja tuotteemme kulkeutuvat nopeasti myös muualle Eurooppaan!

STRATEGIA

Visio

Olemme yksilöllisen palvelun edelläkävijä & yritysbrändäyksen luotettavin liikekumppani.

Missio

Auttaa asiakasta luomaan ja nostamaan omaa brändiään helposti, laadukkaasti, yksilöllisesti ja tyylikkäästi.

Asiakaslupaus & slogan

Visualisoi unelmasi –

brändäämme sen tyylillä!

EMRONIN TEKIJÄT

Eija Kolehmainen

Omistaja ja yrittäjä, jonka rempseä ote ja tarkkuus työssä ovat kantava voima kaikessa tekemisessä.

Eijan valoisa persoona saa ihmiset tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja asiakaspalvelussa hän onkin kuin kotonaan. 

Ei tunne käsitettä ”Ei onnistu.”

ANNE KOSKELA

Brodeeraamon supernainen, jonka taustalta löytyy kokemusta mm. älyvaateyritys Clothing+lta sekä Reimalta. Anne on tehokkaan ajankäytön maksimoinnin mestari, joka ottaa omien tehtäviensä lisäksi mielellään osaa myös ideointiin ja tuotekehittelyyn.

TAPIO MÄKINEN

Keittiömaailmasta Emronille loikannut supliikki myyntitykki. Rennolla meiningillä asiakkaat vastaanottava Tapio osaa katsoa asioita myös laatikon ulkopuolelta. Jos kaipaat uusia visiota ja ideoita brändinäkyvyytesi nostamiseen, tässä on oikea tyyppi siihen!

ULvi soosaar

Hyväntuulinen pajan hengetär. Pääsääntöisesti Ulvi pitää huolen järjestyksestä, purkaa painatusjonot ja hoitaa painatusaineistojen jälkikäsittelyn, mutta on tarvittaessa varsinainen jokapaikan höylä: missä ikinä apua kulloinkin tarvitaan, Ulvi on viivana paikalla!

Uusi aikakausi on käynnistynyt Kankaanpäässä

Iso urakka on takana. Nyt voimme ylpeänä ilmoittaa uuden aikakauden koittaneen Emronille huikeissa uusissa tiloissa osoitteessa Tehtaankatu 12.

Emron pääsi viime syksynä osaksi NEW WAVE PROFILEN itsenäisten yritysten ryhmää

Haluamme nostaa tämän uutisen vielä uudelleen esille. Emron hyväksyttiin viime syksynä osaksi Pohjoismaiden suurimman profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistuneen itsenäisten yritysten ryhmän, New Wave Profilen, jäseneksi!


Olemme tämän kautta päässeet tarjoamaan asiakkaillemme aiempaa merkittävästi laajemman tuotevalikoiman. On ollut kunnia-asia päästä mukaan tähän oman alamme huippujemme seuraan!

Tapio ja Ulvi aloittivat Emronilla!

Hyvää alkanutta joulukuuta!

Loppuvuoteen ollaan saatu mahdutettua melkoisia muutoksia, sillä arvatkaas mitä?

MEILLÄ ON UUSIA EMRONILAISIA!

Tästä lähtien myyntihommista löydätte Tapion ja pajalta painoprässien takaa Ulvin.


Tervetuloa molemmille joukkoon iloiseen!

LÖYSITKÖ ETSIMÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat tuotteet!