Yksi erityinen Emronin vahvuus on kyky reagoida myös erittäin kiireellisiin tilauksiin

Olemme tehneet laajoja tilauksia Emronilta useaan otteeseen. Vaikka työvaatteita emme ole tilanneet, olemme hankkineet monipuolisesti muita tuotteita heidän kauttaan. Brändätyt lippikset, liikelahjat, henkilökunnan lahjat, pipot, kuulakärkikynät, eräpuukot, kuksat, college- ja pikeepaidat ovat esimerkiksi kuuluneet tilauksiimme.

Yksi loistava esimerkki Emronin kanssa tehdystä yhteistyöstä on, kun meillä oli iso työmaa erään päiväkodin lähistöllä ja päätimme jakaa kaikille päiväkodin lapsille omat turvaliivit Vision Infran logolla varusteltuna. Emron hoiti tuolloin turvaliivien brändäyksen ja toimituksen laadukkaasti ja nopeasti.

Emronin tarjoamat tuotteet ovat olleet aina laadukkaita ja palvelu erinomaista. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja olemme suositelleet Emronia myös muille, sillä he ovat ansainneet luottamuksemme.

Yksi erityinen Emronin vahvuus on kyky reagoida myös erittäin kiireellisiin tilauksiin. Meillä eri markkinointi- ja tuoteideat syntyvät joskus erittäinkin kiireisellä aikataululla. Olemme tarvinneet brändättyjä tuotteita jopa viikon varoitusajalla. Emron on kyennyt aina vastaamaan myös näihin tarpeisiin ja tuotteet ovat olleet meillä sovitusti aikataulussa toimitettuna.

Emron on ollut meille todella luotettava kumppani, jonka palveluun ja laatuun voimme aina luottaa. He ovat auttaneet meitä toteuttamaan nopeita ja laadukkaita hankintoja, mikä on ollut meille erittäin arvokasta.


Toni Hakala, Vision Infra Oy

Vision Infra on vuonna 2018 Hämeenlinnassa perustettu kasvava infrarakentamisen urakointiyritys.

Vision Infra toteuttaa kunnallistekniikan, vesihuoltoverkostojen sekä pohjarakentamisen urakat avoimesti ja ammattitaidolla pääasiassa Hämeen, Etelä-Suomen sekä Pirkanmaan alueilla.

Heidän erikoisosaamisalaa ovat vaativat kunnallistekniset aluesaneeraushankkeet, joissa saneerataan alueelliset verkostot sekä katualueet kerralla kuntoon, laadukkaasti. .

www.visioninfra.fi

Uusi aikakausi on käynnistynyt Kankaanpäässä

Iso urakka on takana. Nyt voimme ylpeänä ilmoittaa uuden aikakauden koittaneen Emronille huikeissa uusissa tiloissa osoitteessa Tehtaankatu 12.

Emron pääsi viime syksynä osaksi NEW WAVE PROFILEN itsenäisten yritysten ryhmää

Haluamme nostaa tämän uutisen vielä uudelleen esille. Emron hyväksyttiin viime syksynä osaksi Pohjoismaiden suurimman profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistuneen itsenäisten yritysten ryhmän, New Wave Profilen, jäseneksi!


Olemme tämän kautta päässeet tarjoamaan asiakkaillemme aiempaa merkittävästi laajemman tuotevalikoiman. On ollut kunnia-asia päästä mukaan tähän oman alamme huippujemme seuraan!

Tapio ja Ulvi aloittivat Emronilla!

Hyvää alkanutta joulukuuta!

Loppuvuoteen ollaan saatu mahdutettua melkoisia muutoksia, sillä arvatkaas mitä?

MEILLÄ ON UUSIA EMRONILAISIA!

Tästä lähtien myyntihommista löydätte Tapion ja pajalta painoprässien takaa Ulvin.


Tervetuloa molemmille joukkoon iloiseen!

LÖYSITKÖ ETSIMÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat tuotteet!