Uusi aikakausi on käynnistynyt Kankaanpäässä

Iso urakka on takana. Nyt voimme ylpeänä ilmoittaa uuden aikakauden koittaneen Emronille huikeissa uusissa tiloissa osoitteessa Tehtaankatu 12.

Tule tutustumaan Emronin uusiin tiloihin Tehtaankatu 12:ssa


Olemme siirtäneet toimintamme siis uusiin tiloihin, jotka mahdollistavat asiakkaidemme palvelemisen aiempaa selkeästi paremmin. Esimerkiksi uusi showroomimme on aiempaa valoisampi ja suunniteltu siten, että asiakkaat voivat nähdä ja kokea laajan tuotevalikoimanne yhdessä ja samassa tilassa.


Uudistuksen myötä Emron kykenee palvelemaan myös muualla Suomessa olevia asiakkaitaan paremmin. Nopeamman Internet-yhteyden avulla voimme esitellä tuotteita nyt myös videoneuvottelujen kautta..


Uusien tilojen kunniaksi Emron järjestää avajaiset torstaista lauantaihin 2.–4. toukokuuta. Kutsumme kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tutustumaan paitsi upeisiin tuotteisiinsa, myös uudistettuihin tiloihin. Tämä on erinomainen tilaisuus nähdä, miten Emron voi auttaa tarinasi kertomisessa juuri sinulle räätälöityjen tuotteiden voimalla.

Uusi aikakausi on käynnistynyt Kankaanpäässä

Iso urakka on takana. Nyt voimme ylpeänä ilmoittaa uuden aikakauden koittaneen Emronille huikeissa uusissa tiloissa osoitteessa Tehtaankatu 12.

Emron pääsi viime syksynä osaksi NEW WAVE PROFILEN itsenäisten yritysten ryhmää

Haluamme nostaa tämän uutisen vielä uudelleen esille. Emron hyväksyttiin viime syksynä osaksi Pohjoismaiden suurimman profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistuneen itsenäisten yritysten ryhmän, New Wave Profilen, jäseneksi!


Olemme tämän kautta päässeet tarjoamaan asiakkaillemme aiempaa merkittävästi laajemman tuotevalikoiman. On ollut kunnia-asia päästä mukaan tähän oman alamme huippujemme seuraan!

Tapio ja Ulvi aloittivat Emronilla!

Hyvää alkanutta joulukuuta!

Loppuvuoteen ollaan saatu mahdutettua melkoisia muutoksia, sillä arvatkaas mitä?

MEILLÄ ON UUSIA EMRONILAISIA!

Tästä lähtien myyntihommista löydätte Tapion ja pajalta painoprässien takaa Ulvin.


Tervetuloa molemmille joukkoon iloiseen!

LÖYSITKÖ ETSIMÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat tuotteet!