Tilaamisen ja koko tilausprosessin helppous jopa yllätti

Tarve logollisille työvaatteille, T-paidoille, lippiksille ja takeille syntyi, kun perustimme yrityksemme Saneerauspojat Oy:n. Kaksi ystäväämme perustivat oman firmansa vähän meitä ennen ja vinkkasivat meille Emronista. Oli kuulemma homma toiminut loistavasti. Tämä suositus sai meidät myös kiinnostumaan Emronista.

Otin Emroniin yhteyttä puhelimitse. Sain tämän jälkeen sähköpostiin esitteet eri vaihtoehdoista. Valitsin meitä kiinnostavat tuotteet, ja Emron lähetti meille niistä testiin eri kokoja ja malleja. Lopullisen valinnan tehtyämme Emron hoiti painamisen laadukkaasti ja tuotteet saapuivat meille nopeasti. Emron teki koko prosessin todella sujuvaksi ja vaivattomaksi, mikä oli meille erittäin tärkeää.


Ennen Emronin valintaa työvaatteidemme toimittajaksi, kävin selailemassa myös muiden palveluntarjoajien sivustoja. Ymmärsin kuitenkin nopeasti, että Emronin tarjoama palvelu oli niin laadukasta ja ammattitaitoista, että muiden toimijoiden kanssa kilpaileminen ei enää tuntunut järkevältä vaihtoehdolta. Laadukkaan palvelun arvo ylitti mahdolliset muutaman euron säästöt, ja päätimme luottaa Emroniin.


Tilauksen tekeminen Emronilta on ollut yllättävän helppoa ja vaivatonta joka kerta. Tämä sujuvuus on toistunut myös kaikissa myöhemmissä tilauksissamme. Emme voisi olla tyytyväisempiä valintaamme ja olemme kiitollisia Emronin laadukkaasta palvelusta, joka on auttanut meitä luomaan omaan yritykseemme ammattimaisen ja yhtenäisen ilmeen.


Antton Katainen, Saneerauspojat Oy

Saneerauspojat on kattoremontteihin erikoistunut yritys Espoosta, jonka toimialueena on koko Uudenmaan lisäksi Hämeenlinna ja Lahti.

Yritys on erikoistunut peltikattoremontteihin ja sen on

vuonna 2021 perustaneet Antton Katainen ja Topias Heikkilä.

Saneerauspojat tekevät laadukkaita kattoremontteja satojen kattojen kokemuksella omakotitaloihin sekä taloyhtiöihin.

www.saneerauspojat.fi

Uusi aikakausi on käynnistynyt Kankaanpäässä

Iso urakka on takana. Nyt voimme ylpeänä ilmoittaa uuden aikakauden koittaneen Emronille huikeissa uusissa tiloissa osoitteessa Tehtaankatu 12.

Emron pääsi viime syksynä osaksi NEW WAVE PROFILEN itsenäisten yritysten ryhmää

Haluamme nostaa tämän uutisen vielä uudelleen esille. Emron hyväksyttiin viime syksynä osaksi Pohjoismaiden suurimman profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistuneen itsenäisten yritysten ryhmän, New Wave Profilen, jäseneksi!


Olemme tämän kautta päässeet tarjoamaan asiakkaillemme aiempaa merkittävästi laajemman tuotevalikoiman. On ollut kunnia-asia päästä mukaan tähän oman alamme huippujemme seuraan!

Tapio ja Ulvi aloittivat Emronilla!

Hyvää alkanutta joulukuuta!

Loppuvuoteen ollaan saatu mahdutettua melkoisia muutoksia, sillä arvatkaas mitä?

MEILLÄ ON UUSIA EMRONILAISIA!

Tästä lähtien myyntihommista löydätte Tapion ja pajalta painoprässien takaa Ulvin.


Tervetuloa molemmille joukkoon iloiseen!

LÖYSITKÖ ETSIMÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat tuotteet!