LÄMPÖSIIRTOPAINATUS

Kun merkkausta toivotaan ohuelle kankaalle, valinta on lämpösiirtopainatus!

Lämpösiirtopainatus sopii erinomaisesti ohuille kankaille, kuten teknisiin urheilupaitoihin tai kuoritakkeihin, mutta painatuksia voidaan tehdä myös melkein mihin tahansa tekstiilituotteeseen. Painatusmateriaaleja on useita: yksiväristen ja CMYK-painettujen vinyyleiden lisäksi valikoimissamme on erikoisempia materiaaleja, kuten erilaiset glitterit, metallinhohtovärit ja nukkapintaiset flock-vinyylit. Nykyisin teemme siirtokuvia myös DTF-tekniikalla! Käyttämämme materiaalit kestävät parhaimmillaan 80 asteen pesun. Meillä on mahdollisuus myös pienikokoisiin sublimaatiopainatuksiin.

HUOM! Jos haluat tilata meiltä pelkkiä siirtokuvia, tutustu DTF-siirtokuviin!


Esimerkkejä asiakaspainatuksista:

Medantan vaatteet tarjoavat vastuullista ja suomalaista ammattimuotia eri alojen ammattilaisille.

Emronilta on yhä enemmän pyydetty työvaatteita eri sektoreille, kuten hoitoalalle, elintarvikealalle, keittiöihin ja siivousalalle.


Meillä on ilo kertoa, että olemme tänä vuonna aloittaneet yhteistyön kotimaisen Medantan kanssa.

Yksi erityinen Emronin vahvuus on kyky reagoida myös erittäin kiireellisiin tilauksiin

Olemme tehneet laajoja tilauksia Emronilta useaan otteeseen. Vaikka työvaatteita emme ole tilanneet, olemme hankkineet monipuolisesti muita tuotteita heidän kauttaan. Brändätyt lippikset, liikelahjat, henkilökunnan lahjat, pipot, kuulakärkikynät, eräpuukot, kuksat, college- ja pikeepaidat ovat esimerkiksi kuuluneet tilauksiimme.

Tilaamisen ja koko tilausprosessin helppous jopa yllätti

Tarve logollisille työvaatteille, T-paidoille, lippiksille ja takeille syntyi, kun perustimme yrityksemme Saneerauspojat Oy:n. Kaksi ystäväämme perustivat oman firmansa vähän meitä ennen ja vinkkasivat meille Emronista. Oli kuulemma homma toiminut loistavasti. Tämä suositus sai meidät myös kiinnostumaan Emronista.

LÖYSITKÖ ETSIMÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat tuotteet!