Emron osaksi NEW WAVE PROFILEN itsenäisten yritysten ryhmää

Emron on hyväksytty Pohjoismaiden suurimman profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistuneen itsenäisten yritysten ryhmän, New Wave Profilen, jäseneksi!


On kunnia-asia päästä oman alamme huippujen seuraan!

NEW WAVE PROFILE – Palveleva ammattilainen apunasi.

New Wave Profile on Pohjoismaiden suurin profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistunut itsenäisten yritysten ryhmä. Asiakkainamme on pieniä ja suuria yrityksiä kaikilta aloilta. Koosta, resursseista ja markkinoista riippumatta autamme yrityksiä niiden toimintaan sopivan brändinäkyvyyden lisäämisessä. Edustamamme useat tunnetut tuotemerkit muodostavat profiilituotevalikoimamme laajan tarjonnan, josta löydämme varmasti myös parhaat tuotteet teidänkin tarpeeseen! Kun etsit luotettavaa, ammattimaista kumppania ja haluat että asiat onnistuvat – ota meihin yhteyttä!

 

BE YOUR BRAND – Profilointi auttaa sinua tekemään tulosta!

Profilointi on suuri ja yhä kasvava markkinoinnin alue, ja se on myös erittäin tehokasta, kunhan sitä käytetään oikein ja johdonmukaisesti. Asiakaslupauksemme on BE YOUR BRAND. Brändisi tulee näkyä liiketoimintaasi liittyvissä ihmisissä ja tilaisuuksissa ja tässä me voimme auttaa. Yrityksesi edustajat ovat tuotemerkkisi tärkein mainos. Kun brändi ja henkilöstö muodostavat harmonisen kokonaisuuden, yrityksesi tekee asiakkaisiin vaikutuksen ja yrityksesi jää heille mieleen.

Varmista näkyvyys.

Me autamme pohjoismaisia yrityksiä lisäämään brändinäkyvyyttään ja rakastamme työtämme! Vahva brändikonsepti tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ja tehokkaita vaikutuskeinoja, joten brändiä kannattaa pitää aktiivisesti esillä työntekijöiden ja asiakkaiden keskuudessa.

 

Asiantuntemuksemme ansiosta voimme auttaa sinua kaikissa brändäykseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä, niin aloitetaan!

 

Yhteistyöterveisin

Eija Kolehmainen

Emron OY, Puh 040 – 1300 944

NEW WAVE PROFILEN verkkokaupan löydät täältä

LÖYSITKÖ ETSIMÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat tuotteet!