BRODEERAUS

Kun haluat edustustekstiileille arvokkuutta ja kestävyyttä, suosittelemamme valinta on brodeeraus!

Brodeerausjälki on aina laadukasta ja kestävää: kuva ei haalistu eikä irtoa ja se kestää varmasti hyvälaatuisena koko tekstiilin eliniän.

Yleensä brodeeraamme suoraa tuotteeseen, mutta tuotannossamme on myös paljon irtomerkkien valmistusta. Pääsääntöisesti merkkaamme meiltä hankittuja tuotteita, mutta asiakkaamme voivat tuoda myös itse hankkimiaan tekstiilejä.

Irtomerkkejä tehdään myös seuroille ja yhdistyksille ja koristaa meillä tehdyt merkit myös opiskelijoiden haalareitakin!

Esimerkkejä asiakasbrodeerauksista:

Uusi aikakausi on käynnistynyt Kankaanpäässä

Iso urakka on takana. Nyt voimme ylpeänä ilmoittaa uuden aikakauden koittaneen Emronille huikeissa uusissa tiloissa osoitteessa Tehtaankatu 12.

Emron pääsi viime syksynä osaksi NEW WAVE PROFILEN itsenäisten yritysten ryhmää

Haluamme nostaa tämän uutisen vielä uudelleen esille. Emron hyväksyttiin viime syksynä osaksi Pohjoismaiden suurimman profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistuneen itsenäisten yritysten ryhmän, New Wave Profilen, jäseneksi!


Olemme tämän kautta päässeet tarjoamaan asiakkaillemme aiempaa merkittävästi laajemman tuotevalikoiman. On ollut kunnia-asia päästä mukaan tähän oman alamme huippujemme seuraan!

Tapio ja Ulvi aloittivat Emronilla!

Hyvää alkanutta joulukuuta!

Loppuvuoteen ollaan saatu mahdutettua melkoisia muutoksia, sillä arvatkaas mitä?

MEILLÄ ON UUSIA EMRONILAISIA!

Tästä lähtien myyntihommista löydätte Tapion ja pajalta painoprässien takaa Ulvin.


Tervetuloa molemmille joukkoon iloiseen!

LÖYSITKÖ ETSIMÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat tuotteet!