ASIAKASPALAUTE JA REFERENSSIT

Tyytyväinen asiakas on työmme ja osaamisemme tärkein mittari.

Siksi otamme aina mielellämme vastaan asiakaspalautetta.

Annukka Tarvainen / Neste Corporation

"Emronin kanssa löytyi heti ratkaisu mitä muut eivät tarjonneet. Takki on ollut hyvä Rooman talvessa ja painatus takissa oli juuri niin kuin sovimme. Myöhemmin olemme tilanneet huppareita, housuja, t-paitoja, mukeja, tarroja, tuubihuiveja, kasseja ja kyniä. Yleisesti ottaen kommunikaatio on ollut erittäin helppoa ja nopeaa Annin kanssa. Muutokset on hallittu hyvin ja toimitukset ulkomaille, Roomaan ovat onnistuneet hienosti."

Jussi Naskali / K-U K9 ry

"Olemme käyttäneet Emronin palveluita jo yli kymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että voimme keskustella ja suunnitella tarvitsemamme kangasmerkit aina tilauskohtaisesti kulloisenkin käyttötarpeen mukaan. Värien vaihto, kokojen muuttaminen ja kappalemäärät ovat aina onnistuneet haluamallamme tavalla ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä merkkeihin, jotka kestävät kovaa ammattikäyttöä. Asiakaspalvelu aitojen ihmisten kanssa on vuosien saatossa ollut yksi syy, miksi tilaamme merkkimme Emronilta."

Jarno Niiniharju / AJ-Urakointi Oy

"Emronissa palvelu on aina iloista, ystävällistä ja asiantuntevaa. Palvelu on todella asiakaslähtöistä, asiakkaan ideat ja toiveet otetaan hyvin huomioon toteutuksessa. Palvelu on nopeaa ja joustavaa. Isommatkin erät saadaan valmiiksi hyvinkin nopealla aikataululla. Painotuotteet ovat laadukkaita ja painatukset kestävät pesusta pesuun. Emronin kanssa on aina ilo asioida."

Anni Saviniemi / Helsingin Tuomiokirkkoseurakunta

"Paidat saapuivat perille, ovat todella hienot! Kiitos paljon ystävällisestä, mukavasta ja joustavasta palvelusta."

Nea Leino / NEAN

"Tuotteet ovat laadullisesti erittäin hyviä. Painatukset ja brodeeraukset oli juuri sellaisia kuin halusin ja sain paljon apua tuotteiden suunnittelun viimeistelyssä Annilta."

Heidi Viljanen / kansanedustaja SDP

"Vaalikampanjassa meno on hektistä. Emronin kanssa saimme joustavasti ja nopeasti suunniteltua kampanjaväen t-paidat ja heijastavalla tekstillä olleet pipot. Tuotteissa oli hinta/laatusuhde hienosti kohdallaan ja saimme niiden avulla saimme hyvää näkyvyyttä koko kampanja-ajan."

Mervi Silvola / Kuntokeskus Palatsi

"Palatsilla alkoi syksyllä muhia idea uudistumisesta ja sitä kautta myös logon uudistaminen tuli ajatuksiin. Heitin Emronilla asioidessani ilmoille ajatuksen ja siihen tartuttiin heti. Meni muutama päivä ja sain ihanan pirteitä ideoita uudesta logosta joista sain sitten valita mieleisen. Selkeästi minua kuunneltiin, kun asiasta keskusteltiin mitä haluaisin. Iloa ja energiaa sitä myös uusi logommeviestittää. Kiitos Anni ja Emron."

Jaakko Husari / Esan Levykaluste

"Olemme käyttäneet Emronin palveluita useasti vuosien varrella. Olemme tilanneet asiakaslahjoja, lippiksiä, kangaskasseja, pipoja ym. Tuotteet ovat aina olleet laadukkaita ja painojälki tai brodeeraus moitteetonta. Toimitukset ovat onnistuneet nopeallakin aikataululla vaikka painoerät olisivat olleet suuriakin. Tuotteiden valikoima on laaja ja nykyaikainen. Voimme todella suositella Emronia muillekin!"

Sari Satama / Netled

"Asiakaspalvelu oli loistavaa. Valinnoissa autettiin, ja ehdotettiin vaihtoehtoja, ja brodeerauksista laitettiin malleja tulemaan toiveiden mukaan. Paidat vielä lopuksi toimitettiin henkilökohtaisesti paikalle, muiden asiakastapaamisten osuttua sopivasti toimitusajankohtaan. Voin lämpimästi suositella Emronia työvaatehankinnoissa!"

Jani Leppänen / Lumikko Technologies Oy

"Palvelu Emronissa on aina hyvää ja yhteistyö on helppoa. Toimitusajat ovat olleet lyhyitä omien tulostus-/painopalveluiden ansiosta. "

Santeri Kyrövaara / Framill

"Olemme valinneet vakiotoimittajaksemme Emronin, aina kaikki onnistuu, oli sitten kyse kiireisestä aikataulusta, erikoisesta tuotteesta tai mielikuvituksellisesta toteutuksesta. Yhteistyökumppanina Emroniin voi todellakin luottaa!"

Jenni Viljanen / TassunPolku

"Kiitos hyvästä palvelusta. Olette joustavia. Helposti lähestyttäviä. Ette kavahda hulluimmastakaan ideasta, vaan lähdette työstämään asiaa. Tuotteet ovat laadukkaita."

Asiakkaitamme ovat mm. myös seuraavat tahot:

Miten onnistuimme sinun kohdallasi?

Klikkaa alta ja jatka täyttämään asiakastyytyväisyyslomake.

Palautteen anto vie keskimäärin yhden minuutin,

mutta sen saaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Kiitos!

Medantan vaatteet tarjoavat vastuullista ja suomalaista ammattimuotia eri alojen ammattilaisille.

Emronilta on yhä enemmän pyydetty työvaatteita eri sektoreille, kuten hoitoalalle, elintarvikealalle, keittiöihin ja siivousalalle.


Meillä on ilo kertoa, että olemme tänä vuonna aloittaneet yhteistyön kotimaisen Medantan kanssa.

Yksi erityinen Emronin vahvuus on kyky reagoida myös erittäin kiireellisiin tilauksiin

Olemme tehneet laajoja tilauksia Emronilta useaan otteeseen. Vaikka työvaatteita emme ole tilanneet, olemme hankkineet monipuolisesti muita tuotteita heidän kauttaan. Brändätyt lippikset, liikelahjat, henkilökunnan lahjat, pipot, kuulakärkikynät, eräpuukot, kuksat, college- ja pikeepaidat ovat esimerkiksi kuuluneet tilauksiimme.

Tilaamisen ja koko tilausprosessin helppous jopa yllätti

Tarve logollisille työvaatteille, T-paidoille, lippiksille ja takeille syntyi, kun perustimme yrityksemme Saneerauspojat Oy:n. Kaksi ystäväämme perustivat oman firmansa vähän meitä ennen ja vinkkasivat meille Emronista. Oli kuulemma homma toiminut loistavasti. Tämä suositus sai meidät myös kiinnostumaan Emronista.

LÖYSITKÖ ETSIMÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopivat tuotteet!