ASIAKASPALAUTE JA REFERENSSIT

Tyytyväinen asiakas on työmme ja osaamisemme tärkein mittari.

Siksi otamme aina mielellämme vastaan asiakaspalautetta.

Annukka Tarvainen / Neste Corporation

"Emronin kanssa löytyi heti ratkaisu mitä muut eivät tarjonneet. Takki on ollut hyvä Rooman talvessa ja painatus takissa oli juuri niin kuin sovimme. Myöhemmin olemme tilanneet huppareita, housuja, t-paitoja, mukeja, tarroja, tuubihuiveja, kasseja ja kyniä. Yleisesti ottaen kommunikaatio on ollut erittäin helppoa ja nopeaa Annin kanssa. Muutokset on hallittu hyvin ja toimitukset ulkomaille, Roomaan ovat onnistuneet hienosti."

Jussi Naskali / K-U K9 ry

"Olemme käyttäneet Emronin palveluita jo yli kymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että voimme keskustella ja suunnitella tarvitsemamme kangasmerkit aina tilauskohtaisesti kulloisenkin käyttötarpeen mukaan. Värien vaihto, kokojen muuttaminen ja kappalemäärät ovat aina onnistuneet haluamallamme tavalla ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä merkkeihin, jotka kestävät kovaa ammattikäyttöä. Asiakaspalvelu aitojen ihmisten kanssa on vuosien saatossa ollut yksi syy, miksi tilaamme merkkimme Emronilta."

Jarno Niiniharju / AJ-Urakointi Oy

"Emronissa palvelu on aina iloista, ystävällistä ja asiantuntevaa. Palvelu on todella asiakaslähtöistä, asiakkaan ideat ja toiveet otetaan hyvin huomioon toteutuksessa. Palvelu on nopeaa ja joustavaa. Isommatkin erät saadaan valmiiksi hyvinkin nopealla aikataululla. Painotuotteet ovat laadukkaita ja painatukset kestävät pesusta pesuun. Emronin kanssa on aina ilo asioida."

Anni Saviniemi / Helsingin Tuomiokirkkoseurakunta

"Paidat saapuivat perille, ovat todella hienot! Kiitos paljon ystävällisestä, mukavasta ja joustavasta palvelusta."

Nea Leino / NEAN

"Tuotteet ovat laadullisesti erittäin hyviä. Painatukset ja brodeeraukset oli juuri sellaisia kuin halusin ja sain paljon apua tuotteiden suunnittelun viimeistelyssä Annilta."

Heidi Viljanen / kansanedustaja SDP

"Vaalikampanjassa meno on hektistä. Emronin kanssa saimme joustavasti ja nopeasti suunniteltua kampanjaväen t-paidat ja heijastavalla tekstillä olleet pipot. Tuotteissa oli hinta/laatusuhde hienosti kohdallaan ja saimme niiden avulla saimme hyvää näkyvyyttä koko kampanja-ajan."

Jaakko Husari / Esan Levykaluste

"Olemme käyttäneet Emronin palveluita useasti vuosien varrella. Olemme tilanneet asiakaslahjoja, lippiksiä, kangaskasseja, pipoja ym. Tuotteet ovat aina olleet laadukkaita ja painojälki tai brodeeraus moitteetonta. Toimitukset ovat onnistuneet nopeallakin aikataululla vaikka painoerät olisivat olleet suuriakin. Tuotteiden valikoima on laaja ja nykyaikainen. Voimme todella suositella Emronia muillekin!"

Santeri Kyrövaara / Framill

"Olemme valinneet vakiotoimittajaksemme Emronin, aina kaikki onnistuu, oli sitten kyse kiireisestä aikataulusta, erikoisesta tuotteesta tai mielikuvituksellisesta toteutuksesta. Yhteistyökumppanina Emroniin voi todellakin luottaa!"

Sari Satama / Netled

"Asiakaspalvelu oli loistavaa. Valinnoissa autettiin, ja ehdotettiin vaihtoehtoja, ja brodeerauksista laitettiin malleja tulemaan toiveiden mukaan. Paidat vielä lopuksi toimitettiin henkilökohtaisesti paikalle, muiden asiakastapaamisten osuttua sopivasti toimitusajankohtaan. Voin lämpimästi suositella Emronia työvaatehankinnoissa!"

Asiakkaitamme ovat mm. myös seuraavat tahot:

Miten onnistuimme sinun kohdallasi?

Klikkaa alta ja jatka täyttämään asiakastyytyväisyyslomake.

Palautteen anto vie keskimäärin yhden minuutin,

mutta sen saaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Kiitos!

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

ANNA MEIDÄN AUTTAA!

LÖYDÄMME MIELELLÄMME SOPIVAN RATKAISUN JUURI SINULLE!